Poliţă-record de asigurare: spectacolul de deschidere a Europa League valorează 6,2 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai scumpă poliţă de asigurare din România pentru un eveniment local s-a încheiat pentru spectacolul din deschiderea Ligii Europa.

În valoare de 6,2 milioane de euro, poliţa de asigurare a spectacolului dinaintea finalei de deseară este cu peste 1 milion de euro mai scumpă decât deţinătoarea anterioară a recordului. Poliţa aferentă reprezentaţiei oferite de Cirque du Soleil a fost încheiată pentru 5 milioane de euro. Ambele sunt semnate cu Leader Team Broker de Asigurare prin Certasig Asigurare şi Reasigurare, conform Agerpress.

Poliţa pentru evenimentele de la Arena Naţională include, printre altele, şi daune către terţi, accidente şi daune materiale.

Spectacolul implică coregrafia executată de 450 de studenţi, coordonaţi de producătorul Robert Alge şi de coregrafa Wanda Rokicki. Din echipă fac parte şi şase coregrafi români şi opt gimnaste. . "Desfăşurarea de forţe" este impresionantă, iar riscurile de accidente şi daune materiale sunt pe măsură, la un spectacol de o asemenea amploare, se menţionează într-un comunicat al Leader Team broker de asigurare.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, este programată în această seară, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite