Muzică şi film în Parcul Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii au parte, în acest weekend, de concerte şi proiecţii de film în zona Pescăruş. Proiectul desfăşurat în parc durează până la jumătatea lui octombrie şi este o alternativă de petrecere a timpului liber prin întoarcerea la valori şi cultură.

"Roaba de cultură" oferă în mod gratuit alternative active pentru petrecerea timpului liber, prin întoarcerea la valori, cultură şi dialog. În acest weekend, bucureştenii au parte de concerte şi proiecţii de film. Astăzi, la ora 19:00 are loc un concert de muzicuţă cu Marcian Petrescu & Trenul de noapte iar la ora 21:00 proiecţie de filme, scurt metraj. Mâine la ora 19:00 este concert Aleka Jazz Triou (voce, pian şi bas) iar la 21:00 proiecţie de filme scurt metraj.

În cursul săptămânii, bucureştenii se pot relaxa în hamac, fotolii din puf, pot asculta muzică ambientală, pot citi cărti gratuite şi de asemenea beneficiază de wi-five gratuit pentru a se conecta la internet. În fiecare weekend, oamenii au parte de concerte, proiecţii de filme, spectacolele de dans.

Cei care vor să participe la orele de dans, pictură, olărit sau sport trebuie să facă o rezervare pe roabadecultura@greenrevolution.ro. Accesul în zona amenjată este liber în fiecare zi, în intervalul orar 10.00 - 22.00, de luni până joi, şi 10.00-02.00, de vineri până duminică. De asemenea, participarea la concerte, proiecţii de filme, spectacolele de dans este liber.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite