12 creşte şi grădiniţe noi vor fi construite în sectorul 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 12 creşe şi grădiniţe noi vor fi construite în sectorul 5, prin Programului Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

Ministerul a publicat cereri de oferte pentru construirea celor 12 creşe şi grădiniţe, care au fost grupate în trei pachete.

Astfel, în primul pachet au fost incluse două creşe-grădiniţe cu câte o grupă şi două creşte-grădiniţe cu câte trei grupe. Primele două vor fi construite în curtea Şcolii nr. 124 din strada Mărgeanului nr. 25A şi a Şcolii nr. 139 din Şoseaua Alexandriei nr. 21, iar celelalte două, în curtea Liceului Teoretic Ion Barbu din strada Nabucului nr. 18 şi a Şcolii nr. 125 din Şoseaua Bucureşti-Măgurele nr. 45. Valoarea estimată a lucrărilor de execuţie pentru creşele şi grădiniţele din acest pachet este de 3.827.906 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe 6 martie şi vor fi deschise pe 7 martie.

În al doilea pachet au fost incluse tot două creşe-grădiniţe cu câte o grupă şi două creşte-grădiniţe cu câte trei grupe. Primele două vor fi construite în curtea Şcolii nr. 147 din strada Bacău nr. 1 şi a Şcolii nr. 150 din Bulevardul Eroii Sanitari nr. 29-31, iar celelalte două, în curtea Şcolii nr. 127 "Republica Peru" din strada Munţii Carpaţi nr. 72 şi a Şcolii nr. 134 din strada Baciului nr. 4A. Valoarea estimată a lucrărilor de excuţie pentru creşele şi grădiniţele din acest pachet este de 3.827.906 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe 7 martie şi vor fi deschise în aceeaşi zi.

În al treilea pachet au fost incluse o creşă-grădiniţă cu o grupă, o creşă-grădiniţă cu două grupe şi două creşe-grădiniţe cu câte două grupe. Prima va fi construită în curtea Grădiniţei nr. 54 din Calea Ferentari nr. 96, iar cea de-a doua, în curtea Grădiniţei nr. 169 din strada Pucheni nr. 55. Creşele-grădiniţele cu câte trei grupe vor fi construite în curtea Şcolii nr. 136 din Prelungirea Ferentari nr. 68-72 şi a Grădiniţei nr. 245 din strada Tunsu Petre nr. 11. Valoarea estimată a lucrărilor de execuţie pentru creşele şi grădiniţele din acest pachet este de 4.436.153 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe 8 martie şi vor fi deschise în aceeaşi zi.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite