Peste 250 de locuri noi în creşele din Sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 1 va spori în acest an numărul de locuri în creşele din această zonă administrativă. Acest lucru va fi posibil prin inaugurarea, în 2012, a unei noi creşe cu 180 de locuri pe strada Vrancei nr. 9 şi prin extinderea Complexului Social de Servicii ”Sfântul Andrei”, unde numărul de locuri la creşă va creşte de la 50 la 120.

TotodatĂ, Primăria Sectorului 1 va demara în acest an vor demara lucrările de extindere, consolidare şi restaurare la Grădiniţa nr. 50, important monument istoric datând din secolul XIX cunoscut şi sub numele de „Casa Kretzulescu”. De asemenea, vor fi începute lucrările de construire a unui corp nou de clădire cu o capacitate de 200 de locuri la Grădiniţa nr. 222 (str. Arad nr.38), lucrările de construire a unui nou corp de clădire cu o capacitate de 200 de locuri la Grădiniţa nr.146 (str. Hrisovului nr. 24), precum şi lucrările de mansardare la Grădiniţa nr. 46 (str. Marmurei nr. 13-15).
În plus, tot în acest an vor demara lucrările de construire a unui nou corp de clădire la Şcoala cu program after scool nr. 186 „Elena Văcărescu” (str. Stanislav Cihoschi nr. 15),  lucrările de construire a unei săli de sport la Școala nr. 183 (str. Dunei nr. 1) şi lucrările de consolidare şi mansardare la Școala nr. 3 Nicolae Titulescu.

În ceea ce priveşte investiţiile în licee, în anul 2012 va începe construirea unui nou corp de clădire cu o capacitate de 100 de locuri la Liceul Teoretic Bulgar, extinderea corpului de clădire existent la Liceul de Arte Plastice N. Tonitza, extinderea sălii de sport de la Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuţă”, precum şi consolidarea căminului de băieţi de la Colegiul Tehnic de Material Rulant.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite