Înscrieri la şcoala copiilor supradotaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii pasionaţi de ştiinţă, artă, inventică sau antreprenoriat care vor să se întâlnească cu cele mai valoroase personalităţi din aceste domenii sunt aşteptaţi până pe 5 ianuarie la Grupul Şcolar Pentru Poni pentru a se înscrie la Academia Inteligenţelor Multiple.

Copiii care se vor înscrie la Academia Inteligenţelor Multiple vor posibilitatea să participe la un program pilot, constând în realizarea de proiecte inovatoare în cadrul unor ateliere creative, în funcţie de aptitudini. Ei vor fi instruiţi şi în domeniul promovării produselor lor prin afişe, invitaţii şi broşuri realizate chiar de ei. Copiii vor putea participa la ateliere de antreprenoriat social, engleză, inventică, dans modern, arte plastice (desen, pictură pe sticlă, hand-made) şi jurnalism şi actorie. Atelierele vor avea loc în perioada 9-14 ianuarie.

Potrivit organizatorilor cursurilor, la încheierea stagiului copiii vor dovedi capacitate antreprenorială şi promoţională, dezvoltându-şi astfel nu doar capacităţi cognitive, ci şi aptitudini sociale, de negociere şi comunicare.

Evenimentul se va încheia cu o gală a excelenţei unde părinţii şi profesorii vor avea ocazia să-i felicite pe copii pentru talentele lor. Părinţii vor primi la finalul taberei o fişă care va cuprinde profilul psihoaptitudinal al copilului, cu recomandările de rigoare.

Taxa de participare este de 200 lei pe persoană, sumă care acoperă cheltuielile pentru plata trainerilor şi a materialelor didactice.

Primii 20 de copii şi profesori înscrişi vor câştiga premii supriză în valoare de 3.000 de lei.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite