Controale la agenții economici care comercializează alcool în zona Universității

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii locali ai Sectorului 1 vor intensifica, începând de mâine, acțiunile de control a agenților economici situați la o distanță de 1.000 de metri față de Piața Universității pentru a verifica dacă sunt respectate interdicțiile de comercializare a băuturilor alcoolice.

Comercianții găsiți în neregulă vor fi sancţionaţi cu amenzi contravenţionale cuprinse între 500 și 5000 lei.

Primăria Capitalei a emis o dispoziție prin care se interzice comercializarea băuturilor alcoolice în zona centrală a Municipiului București, din cauza protestelor din zona Piața Universității.

De asemenea, Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a prelungit astăzi  dispoziția prin care se interzice comercializarea băuturilor alcoolice în zona centrală a Municipiului București, situată pe raza administrativă a Sectorului 1.

Solicitarea de prelungire a restricțiilor a fost formulată de către Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București în baza Legii nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice.

Astfel, în perioada 24–31 ianuarie, agenții economici aflați pe raza Sectorului 1 și situați la o distanță de 1.000 de metri față de Piața Universității nu au voie să comercializeze băuturi alcoolice între orele 12.00 şi 00.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite