2.700 de bucureşteni nevoiaşi din sectorul 6 au primit anul acesta tratamente stomatologice sau oftalmologice gratuite sau subvenţionate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul anului 2011, 2.703 bucureşteni au primit tratamente gratuite sau subvenţionate la cele trei cabinete din cartierele cartierele Militari, Crângaşi şi Drumul Taberei, 1.633 persoane beneficiind de servicii stomatologice, iar alte 1.070 de consultaţii şi tratamente oftalmologice.

Începând cu luna martie a anului 2010, persoanele cu venituri mici din sectorul 6 beneficiază de consultaţii şi tratamente gratuite în cadrul cabinetelor medicale, stomatologice şi oftalmologice, aparţinând „Centrului socio-medical“ realizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în parteneriat cu Asociaţia AHAVA.

Centrul socio-medical din sectorul 6 acordă asistenţă medicală de specialitate, gratuită sau parţial subvenţionată, pentru persoane aflate în dificultate, cu domiciliul legal pe raza sectorului 6.

Serviciile medicale oftalmologice de specialitate pentru persoanele defavorizate se acordă în funcţie de venitul pe membru de familie şi constau în consultaţii oftalmologice cu dioptron, prescripţii oftalmologice, prezentarea unei game largi de rame şi lentile, intervenţii chirurgicale pentru cataractă, corecţia strabismului la copii şi adulţi, tumori oculare şi perioculare.

La rândul lor, cabinetele stomatologice oferă servicii de terapie – odontologie, endodonţie, protetica, chirurgie oro-maxilo-facială.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite