Cele mai aşteptate concerte din 2012. Bucureştenii pot alege de la muzică clasică la death metal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capitala va găzdui în acest an spectacolele unor artişti cu renume pe plan internaţional, cum ar fi Lady Gaga, Linkin Park sau Red Hot Chili Pappers

Primul cântăreţ care va călca pe scena bucureşteană este artistul american Jeremih, care va susţine un concert în premieră pentru Capitală vineri, 13 aprilie 2012, în clubul Princess. Acesta s-a remarcat pe plan internaţional prin piesa „“Down on Me“, înregistrată cu 50 Cent. Jeremih a mai cântat o singură dată în România, într-un club din localitatea Păuleşti de lângă Ploieşti. Biletele pentru concertul din Capitală costă 20 de lei şi pot fi achiziţionate de la club azi, mâine, dar şi vineri seară.

Death metal în aprilie, muzică clasică în mai

Un alt concert care va avea loc în Bucureşti este şi cel al legendarei trupe olandeze ASPHYX. Fanii genului death metal pot să asculte recitalul formaţiei pe 26 aprilie 2012, în clubul The Silver Church. Show-ul olandezilor va dura 90 de minute şi va inclute atât piese de pe noul album, „Deathhammer“, cât şi de pe clasicele „The Rack“, „On the Wings of Inferno“ sau „Death... The Brutal Way“. Tot în aceaşi seară, alături de trupa ASPHIX vor mai concerta şi alte trei formaţii, şi anume Christ Agony, din Polonia, Daemonicus, din Suedia, şi Casus, din Germania. Cei interesaţi trebuie să plătească 60 de lei pentru un bilet la acest spectacol, iar în ziua concertului, preţul se va ridica la 70 de lei.

În ziua din 25 mai 2012 celebrul tenor José Carreras revine în România cu un concert din care nu vor lipsi arii precum „La Donna e Mobile“ sau „Nessun Dorma“. Spaniolul este cunoscut ca una dintre cele mai bune voci ale genului, alături de Placido Domingo şi Luciano Pavarotti. Biletele la spectacolul susţinut de Carreras, care va avea loc la Sala Palatului, costă 200 de lei, 300 de lei, 400 de lei, 600 de lei, 800 de lei şi 1.000 de lei, în funcţie de categorie. 

La numai o zi după spectacolul spaniolului, pe 26 mai 2012, orchestra Pink Martini susţine un concert la Sala Palatului, în cadrul turneului de promovare a albumului „A Retrospective“. Biletele pentru acest show au preţuri de 110 lei, 140 de lei, 170 de lei şi 200 de lei, în funcţie de categorie.

Lady Gaga, concert în Bucureşti

Britanicii şi-au făcut şi ei planuri în Bucureşti. Pe 6 august 2012, trupa de rock alternativ Placebo, formată în 1994, va performa pe Stadionul Iolanda Balaş Soter  din sectorul 1. Biletele pentru acest concert marca TM LIVE pleacă de la 95 de lei, cel mai ieftin, şi ajunge la 145 de lei, cel mai scump, exceptând locurile VIP.

Un alt artist cu renume pe plan internaţional, care este aşteptat cu nerăbdare de fanii bucureşteni, este cântăreaţa americană Lady Gaga, una dintre cele mai importante prezenţe muzicale ale momentului. Acesta urmează să concerteze în Capitală pe 16 august 2012, pe stadionul Arena Naţională, în cadrul turneului mondial „The Born This Way Ball“. Preţurile biletelor pentru show-ul artistei nu sunt cunoscute, însă, potrivit unor surse din cadrul organizatorilor, acestea ar costa între 130 şi 500 de lei.  

Un alt eveniment important din Capitală este şi spectacolul trupei americane Red Hot Chili Peppers, care va avea loc pe 31 august 2012, tot pe Arena Naţională. Cei care vor să participe la acest eveniment trebuie să scoată din buzunar de la 130 de lei până la 495 de lei. 

În vara anului 2012, potrivit unor surse citate de metropotam.ro, este aşteptată în Capitală şi celebra trupă rock Linkin Park. Americanii urmează să concerteze în jurul datei de 15 iunie 2012. Trupa Linkin Park se va afla la vară în turneu european, care va cuprinde ţări precum Austria, Polonia, Ucraina, Rusia, Germania, Olanda sau Danemarca.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite