Recomandarea zilei: Tom Jones la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai importante concerte ale lunii are loc astăzi la Sala Palatului . Tom Jones cântă de la ora 20:00, preţul biletelor fiind cuprins între 140 de lei şi 250 de lei.

Potrivit organizatorilor, D&D East Entertainment, show-ul va începe la ora 20.00, iar accesul în sală se va face începând cu ora 19.00. Spectacolul va dura cel puţin o oră şi jumătate şi va include melodii de pe cel mai nou album al artistului, „Praise & Blaime", apărut în primăvara anului 2010. 

Cântăreţul în vârstă de 71 de ani concertează pentru a doua oară în România. Tom Jones a mai cântat în 2007, la Revelionul organizat de Marian Vanghelie.

Tom Jones s-a lansat la începutul aniilor '60 cu trupa "Tommy Scott and The Senators", o trupă locală din Marea Britanie, iar ulterior a evoluat într-o carieră solo. După ce "It's Not Unusual", de pe albumul cu acelaşi nume, devine un mare hit, artistul reuseşte să aibă o ascensiune internaţionala, pătrunzând pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Urmatoarele albume precum "What's New Pussycat", "Green, Green Grass of Home","Reload" i-au adus faima la nivel mondial, fiecare album dintre acestea fiind placat cu aur şi platină.

De-a lungul carierei, Tom Jones a editat 39 albume de studio, 3 albume live, 16 compilaţii şi a avut peste 100 de single-uri de success. Materialele discografice Tom Jones s-au vândut din 1965 şi până astăzi, în peste 100 de milioane de exemplare, la nivel mondial.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite