Se încinge asfaltul! Cea mai mare competiţie de baschet se joacă în Piaţa Revoluţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai bune opt echipe studențești de baschet masculin și feminin din țară se vor da în spectacol, în perioada 24-27 mai, în Piaţa Revoluţiei.

Peste 500 de iubitori sportului de orice vârstă sunt așteptați să se înscrie la competițiile propuse de organizatori până în 18 mai pe www.studentsport.ro. Piața va fi revoluționată de rimuri de platane aduse de Tecko Starr și bătăi de mingi simultane.

Bucharest Streetball Weekend este un eveniment care pune în prim-plan baschetul de masă și încurajează practicarea sportului la toate vârstele. Înscrierea este deschisă tuturor, de la copii de grădiniță, școlari, liceeni, studenți, amatori până la jucători profesioniști. Organizatorii așteaptă participanți și promite spectacol și la Cupa Firmelor, Cupa Presei, în echipele Politicienilor, Artiștilor, Persoanelor cu Dizabilități și Sportivilor. Adepții sportului așteptați la eveniment, iar premiile în valoare de peste 15.000 euro așteaptă să fie câștigate prin coșuri marcate și fair-play, anunţă rtv.net.

Cei ce se vor întrece în Campionatul Național Universitar vor fi urmăriți de jucători profesioniști și un juriu care va trebui să desemneze Most Valuable Players (MVP) ai turneului la masculin și feminin. Aceștia vor face parte din delegația României într-un turneu național, iar echipele câștigătoare se vor putea bucura de un stagiu de pregătire în Serbia.
Organizatorii promit concursuri cu premii pentru suporteri, concursuri de aruncări libere, programe artistice de calitate, gimnastică acrobatică ce va ține publicul cu sufletul la gură, demonstrații de slam dunk, meciuri demonstrative cu jucători profesioniști și multe surprize. Programul detaliat și alte informații se găsesc pe www.studentsport.ro.

Cel mai spectaculos eveniment baschetbalistic aduce împreună federația de specialitate națională (Federația Română de Baschet), internațională (International Basketball Federation), dar și societatea civilă prin implicarea Asociației Student Sport România. Bucharest Streetball Weekend este susținut de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, Primăria Municipiului București și Direcția pentru Sport și Tineret București.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite