Capitala este izolată de furtună: piloţii nu au aterizat pe pista de la Otopeni timp de o oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi avertizarea de furtună de la Administraţia Naţională de Meteorologie a fost până la ora 17.40, în Bucureşti plouă puternic. Vântul s-a mai domolit, dar, în continuare, avioanele nu aterizează pe pista din Otopeni.

Avertizarea a făcut referire la ploi torenţiale, grindină de mici dimensiuni, tunete şi vijelii, precum şi cantităţi de apă de peste 15 litri pe metru pătrat.
Cursele care trebuiau să aterizeze în intervalul 17.00 – 18.00 pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti au fost redirecţionate, la decizia piloţilor acestora.

Avioanele din Frankfurt, Torino, Roma, Madrid şi Iaşi au aterizat la Constanţa.

Doar aeronava din Frankfurt a părăsit aeroportul din Constanţa în urmă cu câteva minute, celelalte sunt încă la sol. Celelalte vor relua în curând călătoria, situaţia pe aeroportul Otopeni s-a remediat, a declarat purtătorul de cuvânt Teo Postelnicu, conform informaţiilor de la Turnul de control.

Călătorii din cursa Wizair Torino vor ajunge din Constanţa cu autocarul. Cursa Tarom de la Madrid încă aşteaptă, pasagerii tocmai au fost debarcaţi în Constanţa.

O cursă de Timişoara cu destinaţia Bucureşti a aterizat la Sibiu şi a aşteapta modificări ale condiţiilor meteo pentru continuarea călătoriei. Acum este în drum spre Bucureşti.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite