Artiştii de la Globus vor vizita spitalele de copii din Bucureşti, cu ocazia Zilei Mondiale a Circului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazţia Zilei Mondiale a Circului, care este aniversată pe data de 21 aprilie, artiştii de la Circ&Variete Globus Bucureşti s-au gândit să ofere o bucurie celor mai mici, dar şi celor mai fideli spectatori ai săi, care nu pot ajunge în sala de spectacole pentru a sărbători acest eveniment.

Astfel, artişti, acrobaţi şi iluzionişti vor vizita, pe rând, spitalele de copii din Bucureşti şi vor încerca să aducă un zâmbet micuţilor privaţi de şansa de a avea o copilărie lipsită de griji.

Vizitele vor avea loc mâine şi luni, în nouă spitale din Bucureşti, în cadrul programului “Un zâmbet pentru sănătatea ta”. “Este un strop de fericire pe care artiştii Circ&Variete Globus Bucureşti speră să îl aducă în sufletele copiilor prin oganizarea unor mini-spectacole”; afirmă cei de la Circ&Variete Globus. „Seria spectacolelor oferite celor mici a căror copilărie este umbrită de lipsa părinţilor sau de o sănătate firavă va continua şi după acest eveniment, aşa cum s-a întâmplat deja în nenumărate rânduri, prin reprezentaţii gratuite dedicate copiilor din centrele de plasament sau din şcolile special”; mai spun reprezentanţii circului.

Potrivit programului prezentat de cei de la circ, vineri, o echipă de artişti ai Circ&Variete Globus Bucureşti se va afla la Spitalul Clinic dr. Victor Babeş cu începere de la ora 10.30. Tot vineri, 2012 în jurul orei 12.00, o altă echipă de artişti ai Circ&Variete Globus Bucureşti se va afla la Spitalul Clinic CF2. Şi cei internaţi la Spitalul Clinic de Psihiatrie prof. dr. Alexandru Obregia vor avea parte de surprize vineri, de la ora 11.00.

Cei de la Spitalul de Psihiatrie Titan dr. Constantin Gorgos şi Centrul de Îngrijire pentru Copii cu Tulburări de Spectru Autist precum şi Spitalul Clinic de Copii dr. Victor Gomoiu vor fi vizitaţi de artiştii Circ&Variete Globus Bucureşti tot vineri, de la ora 13.00. O parte a echipei Circ&Variete Globus Bucureşti va ajunge vineri de la ora 11.00 şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias. Acţiunea se va încheia luni, când artiştii Circ&Variete Globus Bucureşti vor ajunge la Centrul Naţional Medical de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie pentru Copii dr. Nicolae Robănescu (ora 10.30), la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Marie Sklodovska Curie (ora 11.30) şi la Institutul Clinic Fundeni (ora 13.30).

În data de 21 aprilie, un număr de 34 de ţări din lume sărbătoresc Ziua Mondială a Circului.






Programul reprezentaţiilor va fi următorul: Vineri, 20 aprilie – o echipă de artişti ai Circ & Variete Globus Bucureşti se va afla la Spitalul Clinic dr. Victor Babeş cu începere de la ora 10.30. Tot vineri 20 aprilie 2012 în jurul orei 12.00 o altă echipă de artişti ai Circ & Variete Globus Bucureşti se va afla la Spitalul Clinic CF2. Şi cei internaţi la Spitalul  Clinic de Psihiatrie prof. dr. Alexandru Obregia vor avea parte de surprize vineri 20 aprilie 2012 de la ora 11.00.

Cei de la Spitalul de Psihiatrie Titan dr. Constantin Gorgos şi Centrul de Ingrijire pentru Copii cu Tulburări de Spectru Autist precum şi Spitalul Clinic de Copii dr. Victor Gomoiu vor fi vizitaţi de artiştii Circ & Variete Globus Bucureşti tot vineri 20 aprilie 2012 de la ora 13.00. O parte a echipei Circ & Variete Globus Bucureşti va ajunge vineri 20 aprilie 2012 de la ora 11.00  şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias. Acţiunea se va încheia luni 23 aprilie 2012 când artiştii Circ & Variete Globus Bucureşti vor ajunge la Centrul Naţional Medical de Recuperare Neuro-Psiho- Motorie pentru Copii dr. Nicolae Robănescu - Ora 10.30; Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Marie Sklodovska Curie - Ora 11.30 şi Institutul Clinic Fundeni - Ora 13.30.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite