Workshop gratuit de pregătire pentru examenele Cambridge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Shakespeare School organizează workshop-ul gratuit despre cerificările Cambridge pentru limba engleză , în cadrul campaniei „English, your way to success”. Organizatorii doresc să încurajeze astfel tinerii să obţină un certificat internaţional recunoscut.

Workshop-ul va avea loc sâmbătă, 19 mai, la ora 12.30, la sediul Shakespeare School din strada Tokio, numărul 9, din sectorul 1.

Atelierul gratuit este susţinut de Aniella Busila, Cambridge ESOL Presenter, care le va oferi tinerilor informaţii valoroase despre structura examenelor Cambridge, strategii şi tehnici de abordare cu succes a examenelor. Avantajele unui certificat FCE şi/sau CAE pentru o carieră de success vor fi, de asemenea, expuse.

Durata atelierului este de o oră şi jumătate, pentru participare trebuie completat şi trimis un formular online, de pe site-ul instituţiei organizatoare.

Shakespeare School este un centru de pregatire pentru examene de limba engleză cu recunoaştere internaţională, recunoscut de CAMBRIDGE ESOL, cu 10 ani de activitate şi o rată de promovabilitate de aproximativ 97%.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite