FOTOGALERIE Cercetaşii României au sărbătorit Festivalul Luminii cu 10.000 de lampione în Parcul Carol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetaşii României au reamintit bucureştenilor să descopere frumuseţea în lucruri mărunte, în cadrul Festivalului Luminii. Au umplut Parcul Carol cu lapmioane colorate, şi l-au luminat cu cele 10.000 de lumânărele aprinse.

Festivalul Luminii a fost sărbătorit cu întârziere de două săptămâni faţă de data anunţată iniţial, din cauza ploilor. Spectacolul a meritat cu prisosinţă aşteptarea. La lăsarea întunericului, parcul era plin de vizitatori de toate vârstele.

Organizatorii au adus campul cercetăşesc în Capitală, i-au întâmpinat pe bucureşteni cu jocuri, cântece la lumina lampioanelor, şi expoziţia de desene a membrilor juniori, din "divizia lupişorilor".

Click pe imagini pentru fotogalerie:

Cercetaşii României au campat în Parcul Carol la lumina a 10.000 de lampioane

Doritorii au putut învăţa cum să contruiască gulguţele din hârtie colorată, în care s-au aprins lumânărelele. Pe lângă cele aranjate în formă de chitară, flori, steluţe, sau de-a lungul aleii principale, lampioanele au fost şi lansate la apă, şi au luminat lacul. Jocul de lumini şi umbre a fost completat de jongleriile cu foc.

Fotografii amatori şi profesionişti au umplut şi ei parcul, pentru a imortaliza gulguţele mari, mici, albe sau colorate, plutitoare sau aşezate în forme.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite