Restricţii de circulaţie pe Centura Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră va fi restricţionată începând de azi pe DN Centura Bucureşti, pe sectorul cuprins între km 43+000 – km 55+520 (Jilava - Ciorogârla), a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Restricţionarea circulaţiei este necesară pentru executarea lucrărilor de lărgire a părţii carosabile pe DN Centura Bucureşti. Lungimea unui sector de drum în lucru nu va depăsi 500 de metri, iar distanţa dintre două sectoare va fi de minim 1000 de metri.

În acestă perioadă circulaţia autovehiculelor pe sectorul de drum în lucru se va desfăşura alternativ, în ambele sensuri, pe banda deschisă circulaţiei.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, la numerele de telefon 021/264.33.33 şi 021/9360 sau accesând pagina de internet www.cnadnr.ro.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite