Scandal în Centrul Vechi, trei jucători rapidişti au fost implicaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În incidentul care a avut loc aseară în Centrul Vechi au fost implicaţi trei jucători de la clubul Rapid. A fost nevoie de intervenţia poliţiei locale pentru a calma spiritele bătăuşilor. Scandalul a pornit de la o femeie care îl însoţea pe unul dintre aceştia.

Fundaşul portughez Rui Duarte era însoţit de o femeie, la o terasă din Centrul Istoric. Acesta a ieşit în oraş împreună cu Glauber, Pavlovic şi Teixeira pentru a lua masa şi puţin după miezul nopţii au decis să se retragă spre case, conform jurnaliştilor de la Cancan.

În timp ce părăseau Centrul Vechi,un individ cunoscut sub apelativul "Balaurul" a început să o jignească pe femeia care îi însoţea, reproşându-i că nu îl mai iubeşte. Rui Duarte a intervenit între cei doi.

"Veniţi voi străinii la noi în ţară şi ne luaţi femeile. Vă credeţi şmecheri, nu?", i-a spus "Balaurul" lui Rui Duarte, după care între cei doi a avut loc un schimb dur de replici şi ameninţări. Spiritele au fost calmate de Poliţie, care i-a legitimat pe agresor şi pe fată şi le-a dat avertisment.

Rapid joacă joi în Liga Europa, de la ora 20.30, prima manşă din turul II preliminar, împotriva formaţiei finlandeze MyPa, informează RTV.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite