Dai un click şi masa de Revelion e gata!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

OFERTE Cei care vor să scape de năduşeala cuptorului înaintea mesei festive de sfârşit de an, pot comanda pe internet mâncarea făcută de alţii ca la carte.

În firmele de catering miroase de ceva vreme a Sărbătoare. După ce au onorat comenzile de Crăciun, cei care livrează mâncare la domiciliu şi-au suflectat din nou mânecile şi s-au pus pe pregătit masa festivă de Revelion pentru cei care detestă să stea în bucătărie sau nu se pricep.

Comanzi telefonic sau online

Comenzile se fac telefonic sau online, iar meniurile, promit patronii, vor fi aduse la domiciliul solicitantului aburind, în oale de diferite dimensiuni, în funcţie de numărul de porţii. Site-ul oalacubunatati.ro „abundă“ în meniuri tradiţionale la preţuri rezonabile. Ca să le aveţi pe masă, tot ce trebuie să faceţi este să le comandaţi cu 24 de ore înainte. De exemplu, o porţie zdravănă de fripură de porc, condimentată cu cimbru, usturoi şi piper, de opt porţii, costă 89 de lei.

Tradiţionala tobă, preparată din limbă de porc, picioare, urechi, ficat, rasoale, inimi, slănine, şorici, vin alb, sare piper şi foi de dafin, costă 48,40 de lei.

27 de sarmale la 50 de lei

Dacă vreţi să vă impresionaţi musafirii cu un borş bun, tot de-aici puteţi comanda zeama de porc cu zarzavat, ceapă, tăiţei de casă, ouă, leuştean şi bulion, pentru 47 de lei 2,4 kilograme. Nu pot lipsi de pe masă sărmăluţele. Firma de catering că aduce acasă 27 de bucăţi, preparate în foi de varză, pentru 49,50 de lei. Dacă vreţi să mâncaţi piftie de curcan în noaptea de Revelion, cu ceapă, morcov, ţelină, usturoi şi piper,  trebuie să scoateţi din buzunar, pentru opt porţii, 79,59 de lei.

Răciturile de porc sunt ceva mai ieftine, adică 58,85 de lei tot pentru atâtea porţii.

Salata de boeuf, care nu poate lipsi de pe mese în fiecare sărbătoare de iarnă, o puteţi comanda de pe site la 43,89 de lei. Adică opt porţii de melanj delicios cu vită, cartofi, morcovi, castraveţi, oţet, gogoşari, oţet, maioneză şi muştar. Şi caltaboşul se poate comanda online. Preparat din orez, ficat de porc, plămân, carne de porc, ceapă, cimbru şi piper, aproape 2 kilograme de cârnaţi costă 52 de lei. La categoria desert, bucătarii care lucrează pentru „Oala cu Bunătăţi“ vă pregătesc plăcintă cu dovleac, adică opt porţii pentru 49,45 de lie, plăcintă cu mere şi plăcintă cu brânză la acelaşi preţ.
Specialitatea casei“ o reprezintă ciorba de pui ţărănească. Adică cu morcovi, pui, pătrunjel, ţelină, varză albă, mazăre, fasole verde, cartofi, ceapă, pătrunjel, leuştean şi roşii. Preţul: 49,50 lei pentru patru porţii.

La categoria „most wanted“ specialiştii vă recomandă ardei umpluţi cu carne de vită. Adică 12 bucăţi la 49, 85 de lei.

Pomana porcului, la 54 de lei

Bucureştenii care apelează la ajutorul altora pentru masa de Revelion, şi se orientează pe internet, au de unde alege şi de pe mancarelaoala.ro.  Aici aceeaşi bani, altă distracţie culinară. De exemplu patru porţii de varză cu jumări şi sos tomot costă 42 de lei.  Pomana porcului cu mămăliguţă, condimentată cu usturoi şi umezită în vin alb, costă 54 de lei. Tochitura cu mămăliguţă, care presupune bucăţi zdravene de carnţi, pulpă de porc, ficăţei de pui, sos, sare şi piper, la acelaţi preţ. La categoria „excentricităţilor“ intră şi  „saltimbocca all romana“, adică muşchi de vită cu salvie, prosciutto crudo şi unt, la preţul de 129 de lei pentru patru porţii.

 



 
 




  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite