Cartierul Militari, modernizat cu fonduri de la UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, şi Cristian Poteraş, primarul Sectorului 6, au semnat astăzi contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional pentru modernizarea urbanistică a unei zone din casrtierul Militari.

Este vorba despre zona cuprinsă între Bulevardul Iuliu Maniu, Şoseaua Virtuţii, Aleea Politehnicii şi Aleea Cetăţuia.

Modernizarea urbanistică a zonei va fi realizată prin două proiecte. Astfel, proiectul Modernizare urbanistică: străzi, trotuare, parcări în cartierul Militari, zona 1 urmăreşte, printre altele, dezvoltarea infrastructurii şi suprastructurii stradale din zonă, trotuare, alei, parcări şi alte lucrări edilitare şi reabilitarea şi/sau modernizarea carosabilului. Valoarea totală a proiectului, care se va derula pe parcursul a 18 de luni, este de 31.870.033,20 de lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 23.291.552,75 de lei.

Prin proiectul Modernizare urbanistică: spaţii verzi în cartierul Militari, zona 1 se vor realiza lucrări de reabilitare şi modernizare a unor alei pietonale şi amenajarea unor spaţii de zonă verde. Valoarea totală a proiectului, care se va derula pe parcursul a nouă luni, este de 27.181.199,16 de lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 21.481.915,46 de lei.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite