Mâine, 29 noiembrie, se deschide un nou Carrefour Express în zona Moghioroș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul Carrefour și Angst deschid, mâine, al treilea magazin de proximitate din București, situat chiar în Piața Moghioroș, pe Bd. Drumul Taberei, nr. 44 E.

Poziționat chiar în centrul cartierului, magazinul are o suprafață de vânzare de 430 m.p. și pune la dispoziția clienților aproximativ 4.550 de produse, printre care se numără produse Carrefour, preparate Angst, dar și alte mărci naționale. În magazin, consumatorii vor găsi articole din mai multe tipuri de categorii: lactate-brânzeturi, mezeluri, carne, produse congelate, semipreparate, băcănie, panificație-patiserie, gastronomie, legume-fructe, băuturi, produse de igienă, articole de uz casnic și altele.

Carrefour Express Angst este dotat cu patru case de marcat și are 23 de angajați care vor sta la dispoziția clienților. Magazinul este deschis de luni până vineri, între orele 8.00 și 22.00, iar sâmbăta și duminica, de la 8.00 la 20.00.

Alte două magazine de proximitate se află în Piața Domenii, respectiv pe Calea 13 Septembrie, având deviza: ,,Un prieten aproape de tine!”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite