Îmbulzeală pentru ulei şi detergent la noul hypermarket Carrefour Colosseum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La opt dimineţa s-au deschis uşile celui de-al 8-lea hypermarket Carrefour din Capitală, în parcul de retail Colosseum de pe Şoseaua Chitilei. Sute de oameni au dat năvală în magazin pentru a profita de promoţii.

Somnoroşi şi zgribuliţi, bucureştenii din Nordul Capitalei au aşteptat încă de la ora şapte dimineaţa să se deschidă hypermarketul Carrefour Colosseum din Şoseaua Chitilei. Treziţi de la 5 dimineaţa, cu mari speranţe că îşi vor încărca frigiderele cu alimente cumpărate la cele mai mici preţuri, cu liste în mână, oamenii au intrat nerăbdători în magazine. Întâmpinaţi cu tort şi confeti la intrare oamenii au început să se împingă şi să se înjure pentru a ajunge cât mai repede la promoţii. „Te înghesui de parcă îţi dau gratis, disperatule", strică un bărbat supărat că este împins cu brutalitate de cineva din spate. Altul spune către un prieten, mai în glumă mai în serios: „Dacă ne pierdem ne sunăm". Sute de oameni au profitat de deschiderea singurului hypermarket din Nordul Capitalei care are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 8.400 mp. Cu această ocazie, Carrefour a pus la bătaie un autoturism Peugeot 206 şi numeroase pachete cu produse.



Uleiul şi detergentul, la mare căutare

Margareta Dumitru a aşteptat cu sufletul la gură dechiderea centrului comercial. Şi-a luat nora de mână şi la primele ore ale dimineţii s-a aşezat la coadă. „Am auzit că astăzi se face deschiderea şi am venit pentru a cumpăra orez, zahăr, detergent şi ulei. Am vrut să fiu printre primii clienţi, poate aşa găsesc oferte", a spus bucureşteanca în vârstă de 67 de ani.
Lângă pachetele cu detergent se opresc cei mai mulţi oameni. Marcel a fost trimis de soţie la cumpărături. Are o listă lungă cu tot ce este necesar prin casă, de la pastă de dinţi la ulei şi detergent. „Soţia a scris o listă cu ce ne trebuie şi m-a trimis să văd ce oferte găsesc la deschiderea magazinului. Trebuie să cumpăr brânză, biscuiţi, mălai, ulei şi multe alte produse", a spus bărbatul grăbit.

Oamenii au aşteptat de la 7 dimineaţa deschiderea Uleiul şi detergentul, la mare căutare

Un Peugeot 206 este pus la bătaie

Cu ocazia deschiderii, Carrefour Colosseum pune în joc un autoturism marca Peugeot 206+ şi numeroase pachete cu produse. Mai exact, în perioada 18 octombrie -16 noiembrie se va desfăşura o tombolă cu premii în electronice şi electrocasnice oferind la final marelui câştigător, un autoturism Peugeot. În aceeaşi perioadă, la fiecare jumătatea de oră se acordă pachete cu produse, prin tragerea la sorţi a unei case de marcat. Până duminică, 23 octombrie, copiii vor fi răsfăţaţi cu dulciuri, face paiting, modelaj de baloane şi ateliere de creaţie educative. De asemenea, joi, la ora 18:00, Carrefour şi parcul de retail Colosseum au organizat un concert în parcare unde vor cânta Ştefan Bănică jr., Andra şi alex Velea.

Un nou concept la Carrefour


Hypermarketul a pus în practică un nou concept comercial pentru a simplifica accesul şi vizibilitatea în magazin. Noutăţile constau în reorganizarea raioanelor pe universuri de consum: universul de casă cu produse necesare echipării dormitorului, băii, bucătăriei, universul de modă dedicat colecţiilor de haine şi încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii, produse electronice şi electrocasnice şi zona cu legume. În plus, bucureştenii dispun de 38 de case de marcat şi 2.370 de locuri de parcare gratuite. Programul este de la 8:00 până la 22:00, de luni până duminică.

Unul din cele mai grandiose mall-uri europene

Noul hypermarket Carrefour se situează în parcul de retail Colosseum, a cărui suprafaţă totală este de peste 53.000 mp. Proiectul va include şi unul dintre cele mai mari mall-uri europene, cu o suprafaţă de aproximativ 137.000 de mp, 480 de magazine, o zonă de food court lucrată în marmură, 12 săli de cinema, 20 de piste de bowling, restaurante şi trei bulevarde comerciale.
Construcţia mall-ului va începe în toamna lui 2012, iar investiţia totală în proiectul Colosseum va fi de 350 de milioane de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite