Capitala Creşte Verde! Câteva sute de arbori şi arbuşti sunt plantaţi sâmbătă în Capitală şi la Mogoşoaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul iniţiat de Primăria Capitalei în 2009 continuă astăzi, începând cu ora 12.00, cu o acţiune de plantare de arbori în curtea Universităţii Politehnice din Capitală, în Parcul Mogoşoaia şi la Şcoala pentru Deficienţe de Auz nr. 2.

La acţiune va participa şi primarul general Sorin Oprescu. Alături de rectorul Universităţii Politehnice, Ecaterina Andronescu, edilul se va afla în parcul universităţii din Splaiul Independenţei nr. 313, unde se vor planta 390 de copaci din speciile tei, stejar, mesteacăn, albiţia şi 100 de exemplare de thuya.
Apoi, în Parcul Mogoşoaia vor fi sădiţi 333 de pini, arţari, frasini, salcâmi japonezi, stejari, fagi, carpeni şi glădiţă şi 260 de trandafiri.

La Şcoala pentru Deficienţe de Auz nr. 2 vor fi plantate 26 de exemplare catalpa şi 60 de thuya.

La acţiunile din Parcul Mogoşoaia şi de la Şcoala pentru Deficienţe de Auz nr. 2, se vor alătura şi elevi şi cadre didactice sub îndrumarea inspectorilor de mediu.

În cadrul aceleiaşi campanii luna aceasta au mai fost plantaţi arbori şi arbuşti în următoarele la Centrul de Îngrijire şi Educaţie Timpurie nr. 1, Complexul de Servicii Socio-Medicale şi Complexul de Recuperare Neuropsihomotorie Panduri.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite