Află cine este „cel mai iubit medic din Capitală“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Doctorii cu care Bucureştiul se mândreşte“ se apropie de final. Miercuri, 16 noiembrie, ziarul „Adevărul“, ediţia de Bucureşti, va publica povestea doctorului care ocupă locul 1 în acest top al celor mai iubiţi medici ai Capitalei.

Pe lângă topul făcut online de cititori, au contat, în proporţie de 66%, voturile date de reprezentanţii unor fundaţii ce activează în domeniu sănătăţii şi cele ale membrilor redacţiei „Adevărul“.

Ioan Lascăr, pe locul 5

Pe locul 5 s-a clasar chirurgul „premieră mondială“ Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă de la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti. Acesta se poate lăuda cu peste 40.000 de operaţii, unele în premieră mondială pentru care a fost subiectul a două documentare realizate de Discovery Channel, iar dacă vrei să te opereze chirurgul Lascăr pe înscrii pe o listă de aşteptare. Asta dacă ai rabdare, pentru că are locuri libere abia în 2020!





Chirurgul Irinei Popescu, „tatăl“ transplantului hepatic în România, s-a clasat pe locul 4. Este şeful Clinicii de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic Fundeni şi a reuşit primul transplant de ficat din ţara noastră în anul 2000, de atunci operând peste 300 de pacienţi.







Tot un chirurg, Gheorghe Burnei, ocupă locul 3 în acest top al popularităţii. El are la activ şase operaţii în premieră mondială, este medic primar chirurg şi şeful Clinicii de Chirurgie Ortopedică Pediatrică de la Spitalul de Copii „M.S. Curie“.







Leon Dănăilă pe locul 2

Celebrul neurochirurg Leon Dănăilă, şef al clinicii de neurochirurgie vasculară a Spitalului „Gheorghe Marinescu“, s-a clasat pe locul 2. Dănăilă a revoluţionat operaţiile pe creier, are la activ peste 37.000 de intervenţii chirurgicale, dintre care 17.000 cu microscopul operator şi peste 700 cu laserul.






Citeşte mâine „Adevărul“, ediţia de Bucureşti, şi află cine este „Cel mai iubit medic din Capitală“. Îţi spunem doar că este vorba tot de un chirurg, că are palmaresul la fel de impresionant ca şi al colegilor săi de top, doar că are o altă specializare.

Ioan Lascăr a fost reales în funcţia de preşedinte al CMMB
Prof.dr. Irinel Popescu este unul dintre puţinii medici români a cărui valoare este recunoscută la nivel mondial
image
image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite