Big Brother vă priveşte: Poliţia Locală a amplasat peste 200 de camere de supraveghere prin Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camerele, amplasate în pincipalele intersecţii din Capitală, sunt monitorizate în cadrul Dispeceratului Operativ Integrat al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, inaugurat ieri.

Potrivit autorităţilor, în intersecţii sunt plasate 156 de camere, pe traseul Pasajului Basarab, 34 de camere, în Centrul Istoric, sapte camere, iar 18 camere sunt amplasate la sediul Poliţiei Locale din Bulevardul Libertaţii.

"Cu ajutorul acestui sistem de monitorizare, se facilitează luarea unor măsuri eficiente de către Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti în ceea ce priveşte traficul auto, ordinea publică, afişajul stradal, accesul auto în zona Centrului Istoric. În condiţiile reducerii personalului care s-a resimţit în fiecare instituţie, nu aveam o altă modalitate mai bună de a suplini lipsa oamenilor, decât prin astfel de mijloace inteligente, moderne care ne permit să avem o reprezentare cât mai buna a arealului Bucureştiului,în ceea ce priveşte bunurile, drepturile cetăţeanului şi dezvoltarea Capitalei", a declarat directorul Poliţiei Locale Bucureşti, Ion Ţincu.

image

CLICK pe imagini pentru a vedea fotogaleria!

De asemenea, Dispeceratul Operativ Integrat beneficiaza de un sistem de comunicare radio TETRA cu ajutorul căruia se menţine permanent legătura cu echipajele de patrulare şi intervenţie din teren.

Dispeceratul colaborează cu servciul de urgenţa 112, care transmite cazurile de competenţă Poliţiei Locale

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite