În seara aceasta, RADET începe probele de căldură la calorifere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Având în vedere scăderea accentuată a temperaturilor exterioare şi prognozele meteorologice privind Capitala, R.A.D.E.T. Bucureşti anunţă iniţierea probelor la cald în sistemul centralizat de încălzire începând de astăzi, 12 octombrie.

Probele vor fi efectuate pe parcursul a trei zile, interval necesar pentru echilibrarea sistemului de distribuţie şi furnizare a energiei termice. Procedurile se vor desfăşura în toate sectoarele din Capitală, excepţie făcând zonele punctuale în care acest lucru nu este posibil din motive obiective precum lucrări de modernizare aflate în desfăşurare, lucrări nefinalizate ori avarii în instalaţiile interioare ale asociaţiilor de proprietari.

Potrivit reprezentanţilor Regiei, asociaţiile care doresc să beneficieze de acest serviciu sunt rugate să verifice şi să corecteze poziţia vanelor acestor aparate, conform deciziei comune luate la nivel de imobil. La consumatorii de tip urban, în cazul cărora sunt îndeplinite condiţiile tehnice necesare, se poate pune permanent în funcţiune sistemul de încălzire, la cererea acestora.

Asociaţiile pot refuza serviciile

„Reamintim asociaţiilor de proprietari care nu doresc să beneficieze, în acest moment, de energie termică pentru încălzire că au posibilitatea să-şi regleze, să limiteze ori să refuze acest serviciu închizând vanele contoarelor aflate în subsolurile tehnice ale imobilelor", informează RADET.
Instituţiilor publice cu caracter social (creşe, grădiniţe, spitale) pot trece la furnizarea de agent termic pentru încălzire în regim permanent după ce fac o cerere scrisă.

Serviciului public de alimentare cu energie termică, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apa caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată în timpul sezonului de încălzire.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite