FESTIVAL Bucureştenii se pot bucura de spectacole şi vernisaje la o ceaşcă de ceai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A treia ediţie a Festivalului Ceaiului şi Cafelei cuprinde o serie de spectacole în ceainării şi cafenele bucureştene precum şi o expoziţie de ceai, cafea şi accesorii, între 15 şi 18 septembrie, la Sala Dalles.

Astăzi, de la ora 20.00, bucureştenii se pot bucura, în ceainăria Rendez-Vous Ambiance, de „portret La o Cafea", vernisajul expoziţiei de fotografie semnată de artistul vizual Andrei Tănase şi de demonstraţii de Latte Art, susţinute de către Paul Ungureanu şi Florina Vlaicu.

Mâine se pregăteşte o seară braziliană, concert special de Bossa-Nova, susţinut de Luiza Zan şi chitaristul Alex Man şi demonstraţii de Latte Art, susţinute de Paul Ungureanu şi Florina Vlaicu. Concertul începe la ora 21.00 în Serendipity, iar intrarea costă 15 lei.

În ultima zi de festival, la ora 17.00, se va desfăşura spectacolul de teatru „Bullets over Lipscani", adaptare după Woody Allen, în regia lui Eugen Gyemant. Protagonişti sunt Dan Rădulescu, Smaranda Caragea şi Cătălin Babliuc. Spectacolul se ţine în Godot Café, iar preţul unui bilete este de 20 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite