Începe goana după cadourile de Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marile magazine din Capitală au ieşit în întâmpinarea părinţilor cu reduceri la dulciuri şi jucării de până la 40%. Supermarketurile şi hipermarketurile din Bucureşti s-au pregătit serios pentru Sărbătorile de Iarnă.

Marii retaileri au amenajat standuri speciale pentru dulciuri, jucării sau decoraţiuni de Crăciun, chiar la intrarea în magazine. Nu poţi să nu te opreşti când vezi piramidele de Moşi Crăciun din ciocolată, maldărele de maşinuţe  teleghidate sau păpuşile cu gentuţe şi truse de machiaj. Iar dacă mai sunt şi la ofertă, clienţii sunt atraşi ca un magnet. Două ciocolate la preţ de una, jucăriile la reduceri sau coşuleţele special realizate pentru sărbători sunt principalele oferte din acesta an.

Cadouri delicoase, încă de la intrare

Când intri în marile magazine, te „împiedici“ de grămezile de dulciuri, de la cele mai mici, la cele mai mari. Le-au pus chiar la intrare. Nici clienţii nu se lasă aşteptaţi. Încă de la primele ore, raioanele cu dulciuri sunt pline de cumpărători. Printre cele mai căutate produse sunt Moşii şi brăduţii din ciocolată.

În supermarketul Real este amenajat un astfel de spaţiu special cu dulciuri ambalate pentru Sărbători. De exemplu, o ciocolată cu Moş Crăciun desenat pe ambalaj costă doi lei, o cutie cu bomboane pleacă de la şapte lei, iar o punguţă cu turtă dulce poţi să o cumperi acum cu nouă lei.
Însă mai sunt şi altfel de cadouri dulci. Cozonacii costă în jur de 12 lei, dar pot ajunge până la 22 de lei, iar cutia de biscuiţi asortaţi are un preţ de aproximativ 16 lei.

Ciocolată cu gust de sărbătoare

La fel este şi în Selgros, unde un cozonac pleacă de la aproximativ 15 lei. Aici, punguţele cu bombone sau cu Moşi Crăciun de ciocolată au invadat rafturile. De exemplu, o pungă cu bomboane pentru brad pe care este scris mesajul „Crăciun Fericit“ costă în jur de trei lei, una în formă de cizmuliţă în care se găsesc Moşi din ciocolată are un preţ de opt lei, sau poţi să-ţi iei Moşi de toată mărimile, care pleacă de la 1 leu cel mai mic şi ajunge până la 10 lei, în funcţie de mărime şi de brand.

Supermarketul Carrefour a amenajat un spaţiu cu dulciuri chiar la intrarea în magazin. Aici poţi să achiziţionezi un cozonac cu diferite umpluturi la un preţ care pleacă de la 10 lei sau o cutie de biscuiţi frumos decorată cu 16 lei. De asemenea, cu aproximativ trei lei, poţi cumpăra un minichec în formă de ursuleţ şi vei primi încă unul gratis.

Jucării la reducere

În apropierea dulciurilor se află acum, înainte de Moş Nicolae, şi raioanele cu jucării. Iar părinţii sunt principalii clienţi ai acestor rafturi. Cadourile perfecte de pus în ghetuţele oricărui copil! De aceea, banii nu sunt o problemă când vine vorba de jucării, iar magazinele profită de acest lucru. Însă vin în ajutor şi cu reduceri de până la 40% din preţul de la raft. Alţi retaileri îţi restituie TVA.

Metro a scos la vânzare pentru Sărbători de la cărţi de colorat, până la costume de Moş Crăciun. Căluţii-balansoar costă în jur de 100 de lei, un purceluş de pluş, 10 lei, o păpuşă „Prinţesă“, 15 lei, iar un bebeluş care plânge, 50 de lei.

La Real, o căsuţă cu pitici are un preţ de 65 de lei, o maşinuţă teleghidată, 100 de lei, şi un laptop de prinţesă costă în jur de 100 de lei.

Cadouri pentru cei mari

Însă şi adulţii au parte de oferte speciale de Sărbători. Băuturile sunt principalele produse pregătite de retaileri pentru cei mari. În Selgros, un cadou compus dintr-o sticlă de whisky şi două pahare ambalate într-o cutie cu fundiţă costă aproximativ 60 de lei. Oferte sunt şi la sticlele de vin care vând două la preţ de una. Aceste pachete pleacă de la 11 lei şi pot ajunge până la 30 de lei.

Magazinul Real oferă cafea la preţ redus, de la 15 lei, la 12 lei. De asemenea, un pachet de cafea împreună cu o ceaşcă costă 28 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite