Doi cetăţeni bulgari au fost prinşi în timp ce clonau carduri în Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii ilfoveni i-au reţinut în timp ce montau un echipament de copiere a cardurilor la un ATM aparţinând unei bănci comerciale din oraşul Bragadiru.

Cei doi bulgari au fost prinşi în flagrant în timp ce aplicau, pe un dipozitiv artizanal de copiere a datelor de pe banda magnetică a cardurilor şi de înregistrare a codului de securitate. Datele de pe cardurile introduse în acel ATM urmau a fi prelucrate şi folosite în vederea retragerii de bani.

La percheziţiile corporale asupra celor doi bărbaţi, au fost găsite mai multe carduri şi cartele, cel mai probabil folosite pentru stocarea de date.
Persoanele în cauză au fost reţinute, pe numele acestora întocmindu-se dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 365/2002.

Cercetările vor fi continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Ilfov, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, care au fost reţinuţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite