Linia de transport turistică "Bucharest City Tour" reintră în circulaţie de mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autobuzele supraetajate care fac turul obiectivelor turistice din Bucureşti intră în circulaţie de mâine. Ediţia 2012 a liniei turistice are în plus internet wireless.

"Bucharest City Tour" reintră în circulaţie pe străzile Capitalei cu patru autobuze supraetajate, după modelul renumitelor "double decker" londoneze, cu o capacitate de 77 de locuri. Turul obicectivelor turistice, de aproximativ o oră, va fi sincronizat cu ghid audio în limbile elgneză şi română, pe traseul Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Şos. Kiseleff şi Piaţa Presei.

Copiii mai mici de şapte ani vor avea acces gratuit, iar preţul pentru adulţi este de 25 de lei. Linia funcţionează între orele 10.00-22.00, pe un traseu cu o lungime de 15,4 km, care are 14 staţii, informează RATB.

Circuitul de o oră între obiectivele care merită văzute în Bucureşti, măcar din autobuz, are o listă impresionantă: Casa Presei, Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Ţăranului Român, Palatul Victoria, Ateneul Român, Muzeul Naţional de Artă, Biserica Creţulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul Naţional de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Română, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Colţea, Muzeul Municipiului Bucureşti, Teatrul Naţional, Muzeul Literaturii şi Academia de Studii Economice.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite