Brigada Rutieră reaminteşte şoferilor bucureşteni mâine că votul ilegal înseamnă închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul campaniei de promovare a corectitudinii în procesul de alegeri, Brigada Rutieră a Capitalei trage pe dreapta şoferii pentru a-i informa asupra riscurilor pe care le implică votul ilega.

Şoferii vor primi, de seamenea,  pliante informative, mâine, în trafic la Arcul de Triumf, între orele 9.00 – 11.00.

 În plus, agenţii de circulaţie aflaţi în trafic toată ziua mâine, vor distribui în total 7.000 de pliante, împărţite pe sectoare, conform informaţiilor oferite de Ioana Stancu, inspector la Brigada Rutieră a Capitalei. Toţi şoferii opriţi în trafic în Bucureşti vor primi materialele informative.

Campania naţională de informare asupra riscurilor la care se supun alegătorii care nu respectă legislaţia electorală se desfăşoară în intervalul 10 mai – 10 iunie, cu sloganul: genericul „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”. Campania este organizată de Ministerul Administraţiei şi Internelor, prin Direcţia Informare şi Relaţii Publice.

Campania se adresează în general tuturor cetăţenilor români cu drept de vot, şi în special tinerilor care împlinesc 18 ani, celor care votează pentru prima dată, populaţiei cu drept de vot din mediul rural, membrilor formaţiunilor politice sau voluntari ai acestora, tuturor celor implicaţi în derularea campaniei electorale, se arată în comunicatul de la Brigada Rutieră.

Rămâi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a afla cele mai interesante informaţii din Bucureşti despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite