Începe goana după brazii de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii au început, de ieri, să umple pieţele din Capitală, fiind în căutare de brazi de Crăciun. Comercianţii au spus că oamenii vin deja să cumpere pomi de iarnă, însă au anunţat că cea mai aglomerată perioadă va fi, ca în fiecare an, între 20 şi 23 decembrie.

Cumperi pomul, ai suportul gratis

Ca să atragă cât mai mulţi clienţi, vânzătorii din Piaţa Basarabiei oferă un suport de lemn gratuit pentru fiecare brad achiziţionat. Negustorii lasă la preţ pentru „cei care ştiu să negocieze", a lămurit Adriana, care vindea brazi de import. „Majoritatea pomilor de Crăciun din pieţele bucureştene sunt aduşi din Olanda şi din Danemarca, româneşti nu se găsesc nici la Romsilva", au explicat comercianţii. În Piaţa Obor, pot fi admiraţi cei mai mulţi şi cei mai diverşi brazi. Şi preţurile sunt diverse: de la 50 de lei, pentru un pom de un metru, cu crengi mai sărăcăcioase, până la 400 de lei, pentru unul des şi înalt de patru metri.

Preţurile sunt asemănătoare în majoritatea târgurilor, iar negustorii au spus că bucureştenii preferă, de obicei, brazii cu crengi bogate, cu o înălţime între un metru jumătate şi doi metri, care costă aproximativ 150 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite