Concurs de antrenament suprem, marca Boot Camp, sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul campaniei naţionale a Radio România, „Mişcarea de Sănătate”, sâmbătă are loc prima ediţie a concursului „Mişcarea Boot Camp – antrenament suprem”, în colaborare cu Asociaţia Sportivă Boot Camp.

Sâmbătă, 30 iunie, competiţia în aer liber se va desfăşura într-o tabără specială de antrenamente, din comuna Domneşti, Ilfov, la şapte kilometri de Bucureşti.
Conceptul acestui tip de antrenament de fitness, denumit după terminologia militară, înglobează exerciţiile individuale şi de echipă desfăşurate în aer liber, cu scopul de a provoca forţa fizică şi psihică a participanţilor.

Antrenamentele de tip Boot Camp se diferenţiază de cele clasice din sălile de sport, realizate prin stimularea spiritului de echipă şi motivare reciprocă.

Antrenamentul combină exerciţii dinamice de streching, alergare, abdomene şi genuflexiuni, cu ridicarea de greutăţi sau diverse obiecte (saci de box, gantere, anvelope, funii, etc.). Multe dintre exerciţiile care implică ridicarea de greutăţi sau folosirea propriei mase corporale sunt similare celor din Cross Fit şi conduc la scăderea în greutate, la îmbunătăţirea activităţii cardiovasculare, precum şi la creşterea forţei fizice.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite