Plimbări gratuite cu bicicleta, în parcul Kiseleff

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii, părinții și chiar şi bunicii sunt invitați la o plimbare gratuită cu bicicleta în parcul Kiseleff. Începători sau experimentați, tineri sau vârstnici, locuitorii Capitalei pot închiria gratuit una dintre cele 250 de biciclete verzi doar pe baza buletinului de identitate

Pentru al patrulea an consecutiv, bucureștenii iubitori de sport și mișcare în aer liber pot profita, până la mijlocul lunii noiembrie, de programul ”La Pedale” - primul sistem gratuit de bike-sharing din România - amenajat de Primăria Sectorului 1 și Asociația Green Gate în parcul Kiseleff.

Începători sau experimentați, tineri sau vârstnici, locuitorii Capitalei pot închiria gratuit una dintre cele 250 de biciclete verzi doar pe baza buletinului de identitate și a unui contract de dare în folosință. Cei dornici să facă o plimbare trebuie să ştie să meargă cu bicicleta, să cunoască regulile de circulaţie, să aibă un comportament decent și să aducă bicicletele înapoi în stare bună de funcționare.

Bicicletele sunt disponibile în două modele - pentru copii și adulți - și pot fi închiriate pentru o perioadă de maximum două ore, doar în perimetrul parcului. Centrul ”La Pedale” este deschis după următorul program: luni-vineri în intervalul orar 10.00-18.00, iar sâmbătă și duminică de la 10.00 la 19.00.

În anii trecuți, proiectul ”La Pedale” s-a bucurat de un real succes în rândul bucureștenilor, peste 70.000 de locuitori ai Capitalei “pedalând” una dintre bicicletele puse la dispoziţia lor în cadrul primului sistem gratuit de bike-sharing din România.

Proiectul ”La Pedale” este parte a unei acțiuni demarate de Primăria Sectorului 1 care vizează promovarea mersului pe bicicletă în oraș după un model implementat deja cu succes în principalele capitale europene.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite