FOTOGALERIE Vrei o bere? 300 de lei! Află cât de tare este cea mai scumpă bere din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Sink the Bismark" nu face trimitere la nava de război, ci este numele celei mai scumpe beri care se găseşte în Bucureşti. Băutura adusă din Scoţia nu este doar cea mai scumpă, ci şi cea mai tare bere din lume - cu 41 de grade.

Berea „Sink the Bismark" se găseşte în localurile Beer O'clock din Centrul Vechi, din Pasajul Villacrosse şi de pe strada Gabroveni.


Click pe imagini pentru galeria foto

Deşi preţul îi poate speria pe mulţi dintre consumatorii de bere, patronul localurilor spune că cei 375 de mililitri de băutură nu duc lipsă de cumpărători. „Se vând destul de bine, la preţurile astea. Într-o zi o masă de patru persoane a făcut o consumaţie de 1.100 lei", spune Petre Ion.

Reţeta de făcut berea
Acesta a explicat pentru bucuresti.adevarul.ro şi care este metoda prin care se obţine băutura. „Berea se pune în butoaie în care a stat whisky, se lasă patru luni, apoi se îngheaţă la -25 de grade. Ce rămâne se pune iar în butoaie, apoi se îngheaţă din nou. Şi tot aşa timp de 21 de luni", explică Petre Ion. El spune că din 200 de litri de bere normală se obţine doar un litru care poartă semnătura brandului scoţian.

Tot la Beer O'clock se găseşte şi berea Tactical Nuclear Pinguin, care a fost cea mai tare bere din lume până la apariţia lui „Sink the Bismark". Băutura scoţiană are 32 de grade şi costă 250 de lei. Aceasta este obţinută prin aceeaşi metodă ca şi cea de 300 de lei, doar că procesul durează doar 14 luni.

Berea Sink the Bismark costă 300 de lei
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite