Noaptea marilor reduceri la Băneasa Shopping City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionații de cumpărături la preț redus pot merge vineri, 20 ianuarie, la Băneasa Shopping City și pot profita, până la miezul nopții, de reduceri considerabile la colecțiile de toamnă-iarnă.

Mâine, între orele 18.00 și 24.00, comecianții vor tăia considerabil din prețul articolelor destinate sezonului rece, soldările ajungând până la 80% la unele magazine din mallul din Băneasa.

Printre brandurile participante la evenimentul de vineri se numără și Mango, Nine West, Bigotti, Lee Cooper, Polo Garage, Calvin Klein și multe altele. Mai mult decât atât, vizitatorii vor găsi reduceri speciale și la restaurant, cafenele și cinema.

Muzică bună și premii pe loc

Participanții se vor bucura de o atmosferă de petrecere, de muzică bună și premii oferite pe loc. Aceștia vor primi cocktailuri gratuit și vor putea admira manechinele de la MRA Models care vor prezenta colecțiile disponibile în magazine. 

Premiile vor consta în vouchere de cumpărături și invitații la film, iar petrecerea va continua și în weekend, pe 21 și 22 ianuarie, până al orele 22.00.

Vezi AICI lista cu reducerile magazinelor participante la eveniment.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite