Autostrada suspendată, prezentată în faţa consilierilor municipali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul autostrăzii suspendate va fi prezentat lunea viitoare în faţa consilierilor municipali.

Consilierii generali i-au invitat luni la Primăria Capitalei de la ora 15.00 pe arhitecţii care au realizat proiectul Autostrăzii suspendate pentru a le fi prezentat şi lor, a declarat pentru „Adevărul” viceprimarul Mircea Raicu. „Va fi o prezentare tehnică a proiectului la care vor lua parte membrii comisiilor şi toţi cei care sunt interesaţi”, a spus Raicu. „Vrem să aflăm ce conţine proiectul, pe unde trece, ce se schimbă şi aşa mai departe pentru că noi am mai avut un proiect cu inelul median al Bucureştiului şi să vedem de unde vine diferenţa de la 600 de milioane la 1,6 miliarde de euro”, a mai spus Raicu.

Proiectul referitor la Autostrada suspendată a fost propus de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, pentru a intra pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de săptămâna trecută a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Propunerea nu a fost acceptată de consilierii municipali. Proiectul propus de Oprescu viza indicatorii tehnico-economici ai investiţiei. Consilierii generali ai PDL au arătat că proiectul nu le-a fost prezentat din timp şi au declarat că nu pot să se pronunţe în legătură cu o investiţie de asemenea dimensiuni fără să ştie despre ce este vorba. În plus, proiectul nu trecuse prin comisiile de profil ale Consiliului General.

Totodată, preşedintele PDL Sector 5, Ştefan Pirpiliu, a declarat la sfârşitul săptămânii trecute că democrat-liberalii din Consiliului General se vor opune proiectului autostrăzii suspendate până când Oprescu nu le va prezenta clar ce presupune acesta.

    

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite