Bolizi de sute de mii de euro, în premieră la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de maşini pot vizita până duminică, 9 octombrie, Salonul Internaţional Auto de la Romaero Băneasa.

La eveniment sunt expuse ultimele autoturisme lansate, piese şi accesorii auto, echipamente şi utilaje pentru service-uri şi spălătorii auto, dar şi sisteme audio şi de navigaţie.

Premierele naţionale ale Salonului Auto au fost aduse de Mărcile Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mercedes-Benz, Kia, Hyundai şi Mitsubishi. În plus, există şi un stand special cu maşini de colecţie unde sunt expuse automobile Jaguar, Ferrari, dar şi un Shelby Cobra. Spre deosebire de anii trecuţi, vizitatorii pot vedea înafară de maşinile de lux şi anvelope, piese, uleiuri şi acumulatori dar şi noi metode de curăţare chimică şi de vopsit.

Maşinile devin din ce în ce mai sigure cu fiecare an. Majoritatea autovehiculelor prezentate la salonul cu vânzare au mai multe seturi de airbaguri. De exemplu, Mercedes SLS are airbaguri frontale, dar şi unele pentru genunchi la şofer, iar un Range Rover 4.4 TDV are nouă airbaguri, cameră video spate, sistem de avertizare parcare cu spatele.

Modele expuse în premieră

Hyundai a adus cele mai tari maşini pe care nu le-a mai prezentat până acum într-un târg de profil din ţară, cum ar fi Genesis în trei uşi sau Veloster, dar şi modelul I40 care va fi lansat pe piaţă în noiembrie. Mercedes şi-a postat standul chiar la intrare şi a luat ochii vizitatorilor cu un SLS ce poate ajunge şi la 200.000 de euro. De altfel, potrivit organizatorilor, această maşină este şi cea mai scumpă de la târg. În premieră, la târg a fost adusă şi un Jaguar XJ, model ce de obicei face turul saloanelor auto de lux, ce depăşeşte 100.000 de euro. Preţul unui bilet de intrare la SAB & Accesorii 2011 este de 20 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite