Oprescu va acorda audienţe la Centrul de Informare al Primăriei Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, va acorda în săptămânile viitoare audienţe la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 42.

Până acum, Oprescu a acordat audienţe la sediul Primăriei Capitalei însă, pentru a acoperi un număr cât mai mare de cereri de audienţă din partea bucureştenilor, s-a decis continuarea acestora într-un spaţiu mai mare şi mai uşor accesibil.

O primă audienţă a avut loc sâmbătă. Cei mai mulţi dintre cetăţenii care s-au prezentat ieri se confruntă cu probleme de natură juridică, având dosare depuse în baza legii 10/2001. Celelalte persoane care s-au prezentat au semnalat probleme privind reabilitarea stradală, tulburarea liniştii publice, probleme privind consolidarea imobilelor, locuri de parcare blocate prin amplasarea de stâlpi metalici sau probleme medicale.

Toate cele 21 de persoane care s-au prezentat ieri la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii au fost consiliate de persoanele specializate din cadrul direcţiilor din Primăria Municipiului Bucureşti.

Primarul Capitalei va acorda audienţe la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii şi în săptămânile următoare, până la epuizarea numărului celor înscrişi în audienţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite