Primăria Sectorului 2, în alertă de vreme rea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipe de muncitori ai Primăriei Sectorului 2, dotaţi cu utilaje specifice, sunt în alertă maximă pentru a interveni de urgenţă în cazul în care vor fi crengi sau arbori prăbuşiţi pe carosabil în intervalul în care va fi în vigoare atenţionarea de vremea rea în Capitală.

Primarul Neculai Onţanu a dispus monitorizarea permanentă a sectorului 2 cu ajutorul celor 185 de camere video de supraveghere, care sunt montate pe principalele artere de circulaţie, precum şi de către echipele mobile ale Poliţiei Locale ale Primăriei Sectorului 2.

Potrivit Primăriei Sectorului 2, dacă vor fi identificate străzi pe care sunt căzute crengi sau arbori se va interveni de urgenţă pentru îndepărtarea lor şi asigurarea traficului rutier pentru bucureşteni. Prioritate au străzile principale pe care circulă mijloacele de transport în comun, cele pe care sunt unităţi medicale şi de învăţământ.

În intervalul 19 ianuarie ora 13.00 - vineri 20 ianuarie ora 13.00, pentru care a fost emisă avertizarea, locuitorii sectorului 2 sunt rugaţi să sesizeze la numărul de telefon 021.25.13.02 al Administraţiei Domeniului Public Sector 2 orice caz de blocare a traficului rutier cauzat de eventuala cădere a crengilor sau pomilor doborâţi de vânt.  

Centru Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerul Mediului şi Pădurilor a emis o informare meteo de intensificări ale vântului cu viteze de peste 55 km/h începând de joi, 19 ianuarie a.c., ora 13.00 până vineri 20 ianuarie a.c., ora 13.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite