Mărţişoare umanitare, pentru amenajarea unui loc de joacă în curtea Institutului Clinic Fundeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia M.A.M.E. va organiza şi în acest an acţiunea caritabilă “Mărţişoare umanitare”, în vederea strângerii de fonduri necesare susţinerii activităţii pe care o derulează în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave din România.

Voluntarii asociaţiei au realizat o multitudine de mărţişoare, pentru cei care doresc să le cumpere în scop caritabil. Cu banii proveniţi din comercializarea acestor produse, Asociaţia M.A.M.E. va amenaja locul de joacă aflat în curtea Institutului Clinic Fundeni, imediat ce vremea va permite începerea lucrărilor. Pentru realizarea acestui proiect sunt necesari 8.000 de euro, din care au fost strânşi deja  3.000 de euro. Asociaţia şi-a propus să vândă încă 5.000 de mărţişoare pentru a strânge suma de care mai este nevoie.

Potrivit asociaţiei, pe terenul pe care va fi amenajat locul de joacă există o serie de ansambluri specifice, confecţionate din fier, dar care sunt vechi şi ruginite, punând astfel în pericol viaţa copiilor care au o stare de sănătate precară. În acest spital sunt trataţi copii diagnosticaţi cu leucemii, tumori maligne, talasemii majore, hepatite cronice şi alte boli grave.

Produsele pot fi comandate online la numărul de telefon 0724.064.304 sau pe e-mail la adresa office@asociatiamame.com ori pot fi achiziţionate direct de la biroul asociaţiei aflat în P-ţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, Corp C2, Et. 3, Cam. 4.
 


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite