Vrei să te angajezi? Poţi să alegi din 700 de locuri de muncă disponibile în Bucureşti. Vezi care sunt acestea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Confecţii, securitate, înfrumuseţare şi construcţii, sunt domeniile care pun la bătaie cele mai multe locuri de muncă în Capitală. În total, firmele din Bucureşti au disponibile 715 locuri pentru angajatre.

Astfel, muncitorii calificaţi beneficiază de 525 de joburi, iar cei necalficaţi pot opta pentru cele 23 de locuri de muncă, potrivit sondajului realizat de Agenţia Municipală de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM).

Începând cu săptămâna viitoare, 100 de locuri de muncă sunt disponibile pentru absolvenţii de liceu şi alte 67 de posturi pentru cei cu studii superioare. 

Cele mai multe locuri de muncă se găsesc în domenii precum confecţii, înfrumuseţare, construcţii şi securitate. Astfel, pentru industria îmbrăcăminte se fac angajări la 212 firme din Capitală, 90 de frizerii au disponibile locuri de muncă, 61 de companii de securitate îşi caută agenţii de pază. În construcţie este nevoie de 16 montatori de pereţi şi plafoane din gips carton, 15 faianţari şi 11 zugravi şi vopsitori.

De precizat este faptul că angajările vor începe din prima zi a săptămânii viitoare. De asemenea, cine nu se pricepe la ţesut, tuns sau zugrăvit, poate opta pentru cele şapte locuri de bucătari specalizaţi pe mâncărurile vegetariane şi dietetice sau cele 11 posturi de lucrători comerciali.

De asemenea, persoanele cu studii medii au disponibile 20 de posturi agenți de vânzări, 28 de agenţi servicii client, șase reprezentanți medicali, patru asistenți medicali generaliști, cinci operatori vânzări prin telefon și câte un post pentru pedagog școlar, contabil, bucătar șef, casier, supraveghetor jocuri în cazino și șef masă la cazino.

Locuitorii Capitalei care au studii superioare sunt puse la bătaie locuri de muncă ca specialist îmbunătăţire procese, analist servicii clienţi şi analist preţ de revenire, director comercial, manager financiare, director departament informatică, director de vânzări şi specialist resurse umane.

Dacă nu eşti calificat pentru un anumit domeniu, te poţi angaja ca paznic, unde ai disponibile şase locuri de muncă, încă două pentru curăţătorese de lenjerie, două posturi pentru sortatori de deşeuri reciclabile şi trei îngrijitori de clădiri.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite