Micul Michael Jackson din Bucureşti a uimit sala şi juriul cu un “moonwalk” perfect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Imre, un băieţel de 12 ani din Bucureşti, a uimit audienţa la ultima ediţie a show-ului "Românii au talent". Micuţul a dansat în stiului regelui muzicii pop, Michael Jackson şi s-a străduit să demonsterze că nu este doar unul dintre miile de candidaţi care "au talent".

Vineri seara, aproape cinci milioane de persoane l-au urmărit pe micuţul Alin Imre, de doar 12 ani, în timp ce făcea perfect mişcarea "moonwalk", ce a devenit celebră datorită lui Michael Jackson. Alin a imitat figurile de dans ale regelui pop şi a fost cotropit de aplauzele celor din sală. Juriul l-a premiat cu trei "da" pentru performanţa sa. "Mă impresionează mai mult decât momentul în sine, potenţialul pe care îl văd într-un copil ca tine", i-a spus Mihai Petre tânărului de 12 ani.

Andra a fost şi ea impresionată de dansul micuţului. "Am văzut foarte mulţi dansatori încercând să-l imite pe Michael Jackson. Eşti printre puţinii, eşti singurul care a reuşit să-mi facă din nou această senzaţie, să-mi apară piele de găină", i-a spus Andra concurentului. „Pasiunea mea pentru dans am descoperit-o la vârsta de 8 ani când am văzut primul clip cu Michael Jackson. După ce îmi termin lecţiile, primul lucru pe care-l fac este să repet ore în şir, pentru că aşa simt eu că mă relaxez şi uit de tot ceea ce mă înconjoară", a declarat Alin Imre.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite