87 de locatari din blocurile sociale de pe Aleea Nehoiu din sectorul 4 vor primi ajutoare pentru încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a decis suplimentarea numărului de beneficiari ai ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale.

Astfel, prin dispoziţiile semnate de edil, centralizatorul cuprinde din acest moment şi 87 de persoane din blocurile de locuinţe sociale, situate pe Aleea Nehoiu şi aflate în administrarea Primăriei Sectorului 4.

Suma ce va fi acordată ca sprijin acestora totalizează 14.897,44 lei şi provine de la Bugetul Local.
   

Până în prezent, 9.741 de persoane din sectorul 4 au primit ajutorul pentru încălzire, aferent lunilor noiembrie şi decembrie 2011, după cum urmează: 931 pentru gaze naturale, 8.662 pentru energie termică şi 160 beneficiari pentru încălzirea cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri.

Totodată, la iniţiativa Primarului Cristian Popescu – Piedone, 203 familii cu situaţii materiale deosebite, aflate în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, au primit ca ajutor de încălzire câte 3 metri cubi  de  material dendrologic, rezultat în urma toaletărilor executate de ADPP Sector 4 în cursul anului precedent.

Cantitatea acordată fiecărei familii a fost suplimentată, familiilor respective fiindu-le distribuit şi materialul dendrologic rezultat din toaletarea arborilor doborâţi de viscol în cursul săptămânii trecute.

 “În special în condiţiile în care se înregistrează temperaturi atât de scăzute, am decis să venim în sprijinul celor care locuiesc în cadrul complexului social, situat pe Aleea Nehoiu. Ei se confruntă şi aşa cu situaţii materiale deosebite, mulţi fiind ocrotiţi în cadrul programelor de protecţie socială la nivelul Sectorului 4. I-am sprijinit în a avea un acoperiş deasupra capului şi tot de datoria noastră este să îi ajutăm să iasă din iarnă”, a declarat primarul sectorului 4. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite