Un bucureştean a fost reţinut pentru că a agresat sexual şase femei şi fete în scara blocului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Secţia 21 au reţinut, ieri, un bucureştean de 33 de ani care şi-a făcut un obicei din a acosta femei şi fete pe care le urmărea până în scările de bloc în care acestea intrau. Bărbatul le oprea din drum şi îşi satisfăcea nevoile sexuale în faţa lor. 

Până în momentul de faţă poliţiştii pot dovedi şase fapte de acest gen de care bucureşteanul de 33 de ani se face vinovat. Obiceiul bărbatului este vechi. Din primăvara anului trecut până în prezent, Viorel Bucur, a comis patru perversiuni sexuale şi două fapte de corupţie sexuală.

Prima victimă a sa a fost o fată de doar 11 ani pe care a urmărit-o în scara blocului, în 14 aprilie 2010. Bărbatul a oprit-o pe fată şi s-a masturbate în faţa ei. La două luni distanţă, Viorel Bucur a urmărit o femeie de 35 de ani până în  liftul unui bloc. Acesta a blocat ascensorul între etaje şi şi-a autoindus plăcere sexuală. La fel a procedat cu alte două tinere de 22 şi 29 de ani, în Sectorul 6, în vara şi toamna anului trecut.

Tot în sectorul 6 bărbatul a agresat o tânără de 26 de ani. Acesta a împins-o pe femeie într-o scară de bloc şi de această dată şi-a atins victima în zonele intime. Luna aceasta, agresorul a urmărit o fată de 14 ani până în liftul unei clădiri de locuinţe.

Poliţiştii l-au reţinut pe agressor şi continuă cercetările în acest caz. Acesta riscă o pedeapsă de până la şapte ani de închisoare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite