Poliţişti agresaţi de trei tineri în Capitală: unul a fost lovit iar unuia i-a fost ruptă uniforma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi oameni ai legii au fost atacaţi de trei tineri, în sectorul 6, în această după-amiază. Poliţiştii încercau să-i oprească pe tinerii care vandalizau un autoturism.

UPDATE: Se pare că conflictul a pornit de la faptul că unul dintre agresori lovea o maşină, în plină stradă. Un trecător i-a atras atenţia, iar bărbatul a început să-l lovească. Victima a chemat poliţia.

UPDATE: Potrivit şefului sectorului 6 de la Poliţia Capitalei, comisarul Grigore Brînduşescu, conflictul s-a petrecut în plină stradă, în apropiere de Piaţa Moghioroş. Un apel prin 112 anunţa că mai multe persoane tulbură liniştea publică din zonă. Un echipaj format din doi agenţi de la secţia 22 s-a deplasat la faţa locului pentru a aplana conflictul. „Este vorba despre trei agresori. Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, au constatat faptul că persoana care a făcut reclamaţia fusese agresată de bărbaţi. Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului şi au fost atacaţi şi ei. Unul a fost lovit iar celuilalt i s-a rupt uniforma. Bătăuşii au fost imobilizaţi, într-un final şi duşi la secţia 22 unde vor fi audiaţi“, a declarat, pentru „Adevărul“, comisarul Brînduşescu.

Cei trei tineri vandalizau o maşină, iar un martor a sunat la 112. Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi agenţii au încercat să-i oprească pe cei trei. Tinerii s-au împotrivit reţinerii şi i-au bruscat pe oamenii legii. Poliţiştii au reuşit să-i imobilizeze şi i-au dus pe agresori la Secţia 22 de Poliţie, unde aceştia sunt audiaţi. Incidentul a avut loc în Piaţa Moghioroş din Capitală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite