Anchetatorii au descoperit un al doilea glonţ în camera în care s-a împuşcat Adrian Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce glonţul din pistolul cu care s-a împuşcat fostul premier a fost găsit de anchetatori în tocul uşii, ei au făcut o descoperire surpriză. Un al doilea glonţ a fost găsit în cameră, tras cu câteva zile înainte, după primele cercetări.

Glonţul cu care a încercat să se sinucidă Adrian Năstase a fost găsit în tocul uşii de la camera în care s-a împuşcat. Tot acolo, anchetatorii au mai descoperit încă un glonţ, tras cu câteva zile înainte, informează România TV.

În urma expertizei, anchetatorii au găsit cel de-al doilea glonţ tras în aceeaşi cameră, despre care susţin că nu a fost tras miercuri, ci cu câteva zile înainte de tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase. În acest moment, anchetatorii nu pot estima cu exactitate când a fost tras.

Glonţul cu care Adrian Năstase a încercat să se sinucidă a intrat prin gât, a ieşit din corp şi s-a înfipt în uşa camerei.

Potrivit aceleiaşi surse, din primele cercetări reise că fostul premier îşi pregătise dinainte arma. Pistolul cu care s-a împuşcat Adrian Năstase fusese luat din camera de arme, dus la el în birou şi era încărcat.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite