FOTOGALERIE Prima vizită a familiei lui Adrian Năstase la Penitenciarul Rahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dana Năstase, soţia fostului premier, şi fiul lor cel mare, Andrei, au fost în vizită, azi, la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat Adrian Năstase. Cei doi au părăsit închisoarea în jurul orei 12.45, fără a face declaraţii presei.

Dana şi Adrian Năstase au ajuns la penitenciar în jurul orei 11.45. Vizita familiei lui Adrian Năstase la Rahova a durat aproximativ o oră. Conform regulamentului spitalului penitenciar unde este încarcerat Adrian Năstase, durata maximă a unei vizite din partea familiei poate ajunge la aproximativ două ore. Cei doi, însă, au ieşit din penitenciar după aproximativ o oră.

Nu există informaţii dacă au reuşit sau nu să îl vadă pe fostul premier.Cei doi nu au făcut declaraţii jurnaliştilor aflaţi la Penitenciarul Rahova, Andrei Năstase rugându-i pe ziarişti să îi lase în pace.

Click pe imagini pentru fotogalerie:

Dana Năstase şi Andrei Năstase fac prima vizită fostului premier, la Penitenciarul Rahova

Fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare cu executare, a ajuns marţi seară, cu ambulanţa, la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce a fost externat de la Spitalul Floreasca din Capitală.

Adrian Năstase a fost cazat în secţia de terapie intensivă a Penitenciarului Spital Bucureşti Rahova, într-o cameră cu două paturi şi grup sanitar propriu, în care se mai află un alt deţinut.

Năstase a încercat să se sinucidă, în 20 iunie, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul calităţii". Năstase a fost internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat în 21 iunie.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite