Admitere 2012. S-au afişat rezultatele la Facultatea de Administraţie şi Afaceri. Vezi aici dacă ai fost admis!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 250 de candidaţi au motive să se bucure: sunt admişi la facultate, pe locurile la buget. Rezultatele au fost afişate în cursul nopţii pe site-ul Facultăţii de Administraţie şi Afaceri, a doua din Universitatea Bucureşti după numărul candidaţilor înscrişi pe locurile disponibile.

La specializarea Administrarea Afacerilor, cea mai mare notă de intrare a fost 10 curat, facultatea având pe liste doi candidaţi de 10. Din cele 95 de locuri la buget, candidaţii care au intrat cu cea mai mică notă au avut, totuşi aproape 10 şi ei: şase candidaţi au avut nota minimă de trecere, 9,30.

Vezi aici lista candidaţilor admişi.

Doi candidaţi au fost admişi tot la buget, pe locurile pentru romi, cu notele 7,73 şi 7,91.

Toţi candidaţii admişi la zi pe locurile la buget trebuie să depună diplomele de Bacalaureat, în original, la facultate, până pe 27 iulie.

La taxă, mai sunt admişi încă 93 de candidaţi, ale căror note sunt în intervalul 9,00 – 9,70.

La Administraţie Publică, cei 97 de candidaţi admişi pe locurile la buget au avut note de la 8,91, până la 9,83. Trei candidaţi au fost admişi pe locurile pentru romi, cu note în intervalul 7,56 - 7,90.

La taxă au intrat 147 de candidaţi, cu note de la 8,10 la 9,26.

La specializarea Marketing, cea mai mare notă de pe lista celor admişi la buget a fost 9,81, iar cea mai mică - 8,95. În total, 46 de candidaţi vor fi studenţi în anul I din octombrie aici. Doi candidaţi au fost admişi pe locurile pentru romi, cu notele 7,20 şi 6,71.

Pe listade aşteptare, a candidaţilor care pot opta pentru locurile rămase libere în cazul retragerilor de dosare figurează 251 candidaţi, pentru această specializare

Citeşte şi: Cele mai căutate facultăţi la Universitatea Bucureşti. Vezi aici unde s-au înscris cei mai mulţi candidaţi pe loc

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite