Admitere 2012. S-au afişat rezultatele la Facultatea de Drept: aproape 1.000 de studenţi admişi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Examenul de admitere la Facultatea de Drept s-a desfăşurat luni, 23 iulie. Candidaţii pot afla dacă sunt studenţi la drept, precum şi ce şanse au la un loc în cămin.

La forma de învăţământ cu frecvenţă au fost admişi 300 de candidaţi pe locurile subvenţionate de la bugetul statului, cu note de la 7,30 la 9,70. Vezi AICI lista celor admişi la buget

Aproape la fel de mulţi candidaţi au fost admişi la taxă, unde au intrat 286, cu note de la 6,50 la 8,40. Lista poate fi consultată AICI.

Încă 400 de candidaţi vor fi studenţi la drept din luna octombrie, la forma de învăţământ la distanţă. Notele obţinute de aceştia pornesc de la 5,50, până la 7,90. AICI poţi vedea lista candidaţilor admişi.

Pentru anul universitar 2012 – 2013, Universitatea Bucureşti a repartizat Facultăţii de Drept 25 de locuri în cămine pentru studenţii de anul I, în Complexul Grozăveşti şi în căminul din Bulevardul Mihail Kogălniceanu. Locurile vor fi repartizate la sfârşitul lunii septembrie, în funcţie de media de admitere. În intervalele 25 – 27 iulie şi 3 – 7 septembrie, doritorii pot depune cererile de cazare la secretariatul facultăţii. Toate detaliile legate de încrierea în an sunt publicate pe site-ul facultăţii.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite