FOTOGALERIE Bucureştiul a fost declarat cea mai urâtă capitală din Europa. Tu ce părere ai?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gunoaiele, drumurile sparte, sistemul de canalizare care lasă de dorit şi chiar şi întreruperile de apă au făcut din Bucureşti un "oraş din Evul Mediu" pentru cei de la VerticalNews.com.

Bucureştiul a fost catalogat drept un oraş în care "nu există canalizare, apă la robinete, şi în unele părţi, drumuri asfaltate". Informaţiile au fost preluate de Tourism-review.com, un site de recomandări turistice care a declarat Bucureştiul, cea mai urâtă capitală a Uniunii Europene.

"Exista case cu apă potabilă, dar care nu au canalizare. Locuitorii ar face o baie, dar după, ar trebui să care cu găleţile apa folosită la cea mai apropiată canalizare. Cei care nu au apă potabilă o aduc din fântâni. Potrivit Tyden.cz, autorităţile sanitare au luat probe de apă din 60 de fântâni în 2007, şi rezultatele au fost alarmante, cantitatea de nitriţi din apa din fântâni a fost în majoritatea cazurilor peste limita admisă. Calitatea vietii se degradează încontinuu, în 2009 Bucureştiul ocupând penultimul loc înaintea Sofiei, potrivit companiei Mercer care a analizat nivelul poluării, al accesului la apă potabilă, canalizare şi electricitate, rata criminalităţii", este specificat pe site-ul străin.

Bucureşti: Aniversare mincinoasă, fără Lipscani
image
image

Click pe poză pentru imagini din Bucureşti!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite