Sport la extrem pentru pasionaţi: Bucureştenii se întrec pe rampa de skateboard sau pe bicicletă prin pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii se pot distra în acest weekend în aer liber, fie că merg la skatebording la Industrial Park sau că ies la cursa de verificare apentru „Marea Evadare" ciclistă din mai.

Ultimele zile ale săptămânii sunt o oportunitate potrivită pentru activităţi sportive. Tocmai de aceea, tinerii pasionaţi de skateboarding au organizat mâine o competiţie sportivă în care se vor întrece copii între opt şi 16 ani. Aceştia îşi pot demonstra îndemânarea pe placa de skateboard la Industrial Park, de pe strada 11 Iunie nr. 50. Evenimentul „Young Riders" începe la ora 11.00 cu înscrierile tinerilor în concurs şi o sesiune de încălzire. De la ora 12.00 participanţii se vor întrece pe rampă în grupe de câte patru persoane, fiecare rundă având patru minute. În semifinala care începe la 13.30 se vor întrece 12 concurenţi organizaţi în două grupe. În ultima etapă a concursului vor ajunge cei mai buni opt concurenţi care se vor întrece începând cu ora 15.00.

Cursă de verificare pentru „Marea Evadare"

Cei care vor să-şi limpezească capul şi să uite de probleme pot porni într-o expediţie pe două roţi prin pădurile din jurul Capitalei împreună cu alţi bucureşteni pasionaţi de pedalat.

Plimbarea va fi de fapt o cursă de verificarea a traseului pentru „Marea Evadare", competiţie de ciclism deja tradiţională în Capitală, ce va avea loc în luna mai. Cursa de mâine va dura aproximativ cinci ore şi se va desfăşura pe un traseu în proporţie de 80%  neasfaltat. Cei care vor să participe trebuie să se asigure că sunt pregătiţi pentru o astfel de provocare. Organizatorii îi sfătuiesc pe participanţi să îşi pună în rucsaci mâncare şi apă, dar şi o cameră de schimb, o pompă şi chiar petice.

„Traseul va parcurge zone de câmp, expuse, poteci din inima pădurii sau crângului, vom avea urcări pe sistemul «push-bike» sau «leg and will power»", a explicat Cristian Dulea, organizator.

Întâlnirea bicicliştilor are loc la intrarea din Parcul Herăstrău, intrarea din Piaţa Presei libere, la ora 9.30. De acolo se va porni pe un traseu de aproximativ 50 de kilometri, până în Pădurea Snagov.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite